DOGAĐANJANASLOVNICA

U Slatinskoj banci obilježili Svjetski dan štednje

Danas je u Slatinskoj banci tradicionalno prigodnim programom obilježen Svjetski dan štednje.
Svečanost su svojim nastupima otvorili polaznici dječjih vrtića Zeko i Suncokret, koje je, kao i sve uzvanike, pozdravila direktorica Odjela razvoja proizvoda i marketinga Tina Živković koja je tom prigodom naglasila važnost kulture, ali i potrebe štednje, za ljepše i bolje sutra.

Nakon ove simpatične priredbe djeca su direktorici Tini Živković uručili prigodne poklone, a u svoje se vrtiće vratili puni doživljaja i novih znanja, s žutim balonima i olovkama koje su dobili na dar.

Učenici od 5. do 8. razreda OŠ Eugena Kumičića Slatina pripremila je četiri powerpoint prezentacije, a ona najbolja imena „Kredit za golfa II.“ koju su pripremili učenici 7. c razreda, Ivan Skrobić, Luka Verić, Luka Jurišić i Jerislav Jukić pod vodstvom mentorice Sanele Jukić, nagrađena je prigodnim darovima Slatinske banke.

Obilježavanju Svjetskog dana štednje u Slatinskoj banci prigodnim programom priključila se i Glazbena škola Milka Kelemena Slatina čiji su učenici Gita Špoljarić, Ino Pavić, Dora Bačani, Anja Kosijer, Damjan Krupa, Max Pavlica, Dominik Gaća, Fran Kovač, Jan Šarko, Veronika Tkalčević, Sara Škiljić i Simona Sabljak u pratnji svojih mentora oduševili brojne klijente, djelatnike i goste Slatinske banke, a za svoj su trud nagrađeni prigodnim darovima.

Na samom kraju obilježavanja ovog dana direktorica Tina Živković uručila je nagrade za najbolje likovne radove učenicima slatinskih osnovnih škola koji su sudjelovali u natječaju imena Slikom do štednje.
Tako je prvu nagradu u konkurenciji učenika Osnovne škole Josipa Kozarca osvojio Viggo Milaščević, drugoplasirani rad bio je onaj Leona Blaževića, a trećeplasirani Emili Horvatinović.
U konkurenciji učenika Osnovne škole Eugena Kumičića najboljim je proglašen rad Davida Stipanića. Uradak Tene Marček proglašen je drugim, dok je za svoj rad Noa Ivanić dobio treću nagradu.

Na kraju svečanosti direktorica Odjela razvoja proizvoda i marketinga Tina Živković, zahvalila se učenicima i njihovim učiteljima što su obogatili program povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje 31. listopada uz poruku „Štedimo i rastimo zajedno“.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button