NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

U Slatini 28. rujna Javna tribina o pravima hrvatskih branitelja, 29. rujna radionica “Životni cilj i kako ga ostvariti”

Udruga HVIDR-a Slatina i koordinacija braniteljskih udruga grada Slatine pozivaju Vas na javnu tribinu provedbe Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, te pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Tribina će biti održana u petak, 28. rujna u dvorani Hrvatskog doma u Slatini s početkom u 19 sati.

Cilj javne tribine je informirati hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji o izazovima s kojima se susreću razne institucije koje sudjeluju u provedbi Zakona kao i povećanje učinkovitosti same provedbe Zakona na području Virovitičko-podravske županije.
Tribini će nazočiti pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić i predstojnica Ureda državne uprave u Virovitičko-podravskoj županiji Sanja Bošnjak.

Predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić moli se svi zainteresirani za sudjelovanje na javnoj tribini da svoj dolazak potvrde na broj telefona 033/551-295 ili e-mail adresu hvidra.slatina@gmail.com.
Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije u subotu 29. rujna također u Hrvatskom domu u Slatini organizira radionicu pod nazivom “Životni cilj i kako ga ostvariti”.
Radionica koju će voditi prim. mr. sc. Elvira Koić dr. med. Započet će u 10 sati.

Ovim putem predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-e VPŽ i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje VPŽ Mato Bubaš poziva sve zainteresirane na radionicu “Životni cilj i kako ga ostvariti”. (mf)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button