Home / NASLOVNICA / U Novoj Bukovici potpisan ugovor o obnovi zgrade općine

U Novoj Bukovici potpisan ugovor o obnovi zgrade općine

U N. Bukovici potpisan ugovor o obnovi zgrade općine - 5U srijedu, 7. listopada, u prostoru općine Nova Bukovica, načelnik općine Željko Vencl potpisao je sa tvrtkom IGM Gradnja iz Našica ugovor o obnovi zgrade općine. Radovi uključuju sanaciju krovišta, sustava centralnog grijanja kao i fasade zgrade općine. Završetak radova očekuje se do 30. lipnja 2016. godine.

Projekt energetske obnove zgrade prošao je na natječaju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te je sufinanciran sa 80% od strane Fonda a ostatak općina pokriva iz vlastitih sredstava.

Vrijednost investicije bez PDV-a iznosi 1.040.000,00 kuna. Početak radova očekuje se idući tjedan.

Načelnik Vencl ističe da je ovo nastavak kontinuiranih ulaganja, što potvrđuje i činjenica da je središte općine jedno veliko gradilište, budući da su u tijeku radovi na obnovi tornja župne crkve kao i radovi na rekonstrukciji zgrade u kojoj će biti smještana ambulanta opće medicine i stomatološka ordinacija. (mk / Foto: R. Turkalj)

x

Check Also

STOTI ROĐENDAN KINOPRIKAZIVAČKE DJELATNOSTI – 100 godina kinematografije u Slatini: Od drvenih stolica do udobnih fotelja

Filmovi su se prikazivali vikendom. U početku su to bili nijemi filmovi koje je na ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org