DOGAĐANJANASLOVNICA

Trening vožnja u Slatini za policijske službenike motoriste

Policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske danas su na poligonu Autoškole Champion u Slatini održali trening vožnju, u sklopu pripreme za novu sezonu.
Prema riječima voditelja Službe policije Marija Župana, dolaskom ljepšeg vremena i viših temperatura, a time i boljih uvjeta na prometnicama, u narednom razdoblju može se očekivati povećan broj motociklista u prometu što će svakako aktivirati i policijske službenike motoriste na pojačan nadzor.

Nakon zimske stanke treba lagano ući u novu sezonu, tako da je na današnjoj vježbi sudjelovalo sedam policijskih službenika motorista iz policijskih postaja Slatina, Orahovica i Virovitica, od ukupno njih 14 koliko ih je na području cijele Policijske uprave virovitičko-podravske.

Ovaj je trening ujedno i dobra priprema za službenike koji su nedavno položili i ova će im sezona biti prva na motociklu, a nove će vještine moći steći i na trening vožnji koju Ministarstvo unutarnjih poslova organizira ovoga tjedna na Automotodromu Grobnik u Rijeci.

Trening vožnji u Slatini nazočili su i Krunoslav Sertić, načelnik Policijske postaje Slatina i Mario Koić, vlasnik Autoškole Champion koja je ustupila svoj poligon policijskim službenicima za vježbu.
(Mihaela Feldi/Foto: Robert Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button