Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Tradicionalni dječji tjedan DND-a Slatina počinje danas

Tradicionalni dječji tjedan DND-a Slatina počinje danas

Od 3. do 9. listopada DND Slatina obilježava Dječji tjedan – tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci koja svojim programskim sadržajima svake godine obuhvaća najveći broj djece i odraslih u gradovima i općinama u kojima djeluju osnovna Društva Naša djeca.

Članice Društva “Naša djeca” Slatina sudjelovale su na edukaciji voditelja za mlađu i stariju dob na likovno-kreativnom seminaru te na dramskom seminaru u okviru projekta “Neka odrastanje bude dječja igra” u organizaciji Saveza DND Hrvatske i tvrtke Beiersdorf (NIVEA).

U okviru spomenutog projekta tijekom Dječjeg tjedna održat će se dvije likovno-kreativne radionice  s djecom i roditeljima na temu “Igračka i igra”. Radionice će se održati u četvrtak u Dječjem kutku “Veseli sat” Slatina u 18:00 h te u petak u Dječjem kutku “Veseli sat” ogranak Senkovac u 17:00 h. Najoriginalnije igračke izrađene na radionice bit će poslane u Zagreb na završnu izložbu projekta “Neka odrastanje bude dječja igra”.

Detaljan pregled aktivnosti koje će se održati tijekom Dječjeg tjedna prikazane su na plakatu.( Sanela Tot, DND Slatina)

x

Check Also

U Čađavici povodom Dana općine otvoren Dom udruga

Svi na istom mjestu, svi pod istim krovom. U Čađavici je danas povodom Dana općine ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org