Home / NASLOVNICA / Taekwondo klub Slatina ekipno najbolji uz zlato Iskre Maravić

Taekwondo klub Slatina ekipno najbolji uz zlato Iskre Maravić

TAEKWONDO KLUB SLATINA NA CROATIA OPEN U ZAGREBU OSVOJIO PRVO MJESTO U LIGHT CONTACTU DJEVOJKE, JEDNO ZLATO, PET SREBRA I JEDNO TREĆE MJESTO.

Tkd Slatina na Croatia open u Zagrebu osvojio prvo mjesto - 2Dana 13.12.2015. Taekwondo klub Slatina sudjelovao je na Croatia Open u kickboxu u Zagrebu s pet boraca. Na Croatia Openu je sudjelovalo 10 zemalja, 80 klubova i 550 natjecatelja.

Takmičenje je otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Zlato je osvojila Iskra Maravić LC-55 kg, a srebro u Semi Contactu -55 kg. Srebro je osvojila i Una Maravić – 60 kg koja je u polufinalu pobijedila aktualnu svjetsku prvakinju, a u finalu nepravednom odlukom sudaca 2:1 izgubila.

Dva srebra je osvojila Dorotea Barić u Low Kick i u LC  kategoriji +70 kg juniorke. Srebro u LC je također osvojila Stefani Barić u apsolutnoj kadetskoj kategoriji.

Lorena Hodak nažalost nije uspjela osvojiti medalju, ispala je u kvalifikacijama. Ukupno u disciplini Light Contact djevojke su osvojile prvo mjesto i pehar. (Trener Stjepan Gal)

x

Check Also

Grad Slatina otvorio novu telefonsku liniju za prijavu komunalnih problema

Grad Slatina potpisao je Ugovor o posebnim tarifama s tvrtkom Skynet Telekomunikacije d.o.o. o uspostavi ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org