DOGAĐANJANASLOVNICA

Suze radosnice u očima roditelja predškolaca

Završnu svečanost održali su danas najstariji polaznici Dječjeg vrtića Suncokret pred svojim roditeljima i prijateljima. Deset predškolaca izvelo je program koji se sastojao od recitacija, pjesama i igara s pjevanjem, kako na hrvatskom tako i na engleskom jeziku.

Ravnateljica Snježana Dupan-Lovrić pozdravila je nazočne, roditeljima se zahvalila na odličnoj suradnji  a djeci poželjela puno uspjeha u daljnjem školovanju. Predškolci su dobili na poklon male uspomene za sretne dane provedene u vrtiću kojih će se s veseljem sjećati cijeli život. Ravnateljica je posebno istaknula zadovoljstvo rezultatima i postignućima djece u programu ranog učenja engleskog jezika koji se u Dječjem vrtiću Suncokret kao cjelodnevni program odvija od rujna prošle godine. Svečanost je završila u opuštenom ozračju uz roštilj i druženje djece, roditelja, odgojitelja i ostalih gostiju.

Iako upisi djece u sljedeću pedagošku godinu traju sve do kraja svibnja, ravnateljica vrtića rekla je da slobodnih mjesta više nema, jer postoji lista čekanja još od prošle godine.

Također, od prošle godine Dječji vrtić Suncokret pohađaju i djeca iz Općina Nova Bukovica, Čađavica i Sopje, koje su na ovaj način riješile problem smještaja djece s njihovog područja, dok ne izgrade svoje vrtiće. Dječji vrtić Suncokret ima i Područni odjel u Mikleušu u koji je smješteno 20 djece u redoviti program i 5 djece u Program pred škole. U Mikleušu su predškolci svoju završnu svečanost održali jučer, i time se oprostili kako od vrtića, tako i od svojih prijatelja, odgojitelja i najbezbrižnijeg dijela svog djetinjstva.

(tks/DV Suncokret/Foto:Tea Kiš Slačanac)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button