Home / NASLOVNICA / Suvereni nastupi Višnje, Slatinske banke i Bolera

Suvereni nastupi Višnje, Slatinske banke i Bolera

Zanimljiva, ali i prilično iskusna i ubojita veteranska ekipa okupila se pod imenom Višnja u što su se na svojoj koži mogli uvjeriti možda i u prosjeku najstariji sudionici turnira članovi Viljeva. Dobro su se držali puno stariji Viljevčani sve do početka drugog dijela kada više nisu mogli pratiti visok ritam nametnut od strane Višnje. Lanjski viceprvaci veteranske konkurencije imali su tek lakše zagrijavanje protiv Prijatelja, a u dobrom se svijetlu s dva pogotka predstavio novo pridošli član Ozren Vurdelja. Specifičan nesvakidašnji gol za bankare postigao je Željko Vilk.

Odličan susret odigrali su Last baj baj i Građenje Marković. Ekipa spojena od lanjskih Apostola i Tonera dugo je lomila otpor hrabre četvorke GM koja je itekako znala i zaprijetiti. No kada nije išlo iz suvisle akcije išlo je dugom loptom vratara Dragojevića za Bubaša koji fantastičnim primanjem prsima i posljedičnom hladnokrvnom egzekucijom dvije minute prije kraja dovodi svoju momčad u vodstvo.

Popustila je u tim trenucima koncentracija Hetrihima, Razumu i Novakoviću, pa je samo minutu kasnije, inače odlični vratar Hufnagel, morao još jednom po loptu u mrežu nakon poentiranja Bubaša u praznu mrežu nakon lijepo izrađene akcije. Godinu dana više iskustva ima i mladi sastav CB Bolero, a to se itekako osjetilo u njihovom susretu protiv solidnih Bošporaša. Visoki dečki Čović i Lukaček zabijali su lijepe golove, a igru su pametno gradili Lehpamer, Vukomanović, Zebec …

Prilično neizvjesno bilo je u ogledu Starog podruma i Pola pola. Poveo je Podrum preko Simonija sredinom prvog dijela da bi Lach poravnao u posljednjim sekundama istog, tek nekoliko sekundi poslije kada prvi ”deseterac” uopće na turniru nije iskoristio član Starog podruma Vuković. Dobro je za Pola pola branio Vuzem no kod lijepe akcije i završnice koja je pripala Mariju Joziću u trećoj minuti nastavka nije mogao ništa. Probao je Pola pola u posljednjim minutama igrati s vratarom u polju no do izjednačenja nisu uspjeli doći. (D. Jukić)

Seniori:

 • CB Barcode Last baj baj – Građenje Marković 2:0 (Bubaš 2)
 • CB Bolero – Bošporaši 6:0 (Čović 2, Lukaček 2, Vukomanović, Zebec)
 • Restoran Stari podrum – Pola pola 2:1 (Simoni, Jozić/Lach)

Veterani:

 • Višnja građevinski materijal – Biffe veterani Viljevo 6:1
  (Borbaš 2, Tresk, Kujavić, Šantić, Trupina/Pandurić)
 • Slatinska banka – Prijatelji 6:0 (Tolo 2, Vurdelja 2, Vilk, Grđan)

U-10:

 • ŠN Slatina l Velebit osiguranje – Nogometna akademija Grga 0:1

U-12:

 • ŠN Slatina l – Auto Tiho Virovitica 12:0

U-14:

 • NK Voćin – Nogometna akademija Grga GO Bilić 0:2

Kadeti:

 • Pekara Jozo – CB Gambino Profesori 0:1
x

Check Also

U povodu Međunarodnog dana gastroshize zeleno pročelje Gradske uprave

Kako je i najavljeno, pročelje zgrade Gradske uprave večeras oko 21 sat obojano je zelenim ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org