Home / NASLOVNICA / Sopjansko kupalište i ovo ljeto ugodna i jeftinija alternativa moru

Sopjansko kupalište i ovo ljeto ugodna i jeftinija alternativa moru

Prošli vikend posjetili smo popularno sopjansko kupalište na Dravi, na kojem su i ovom prilikom spas od nesnosne vrućine potražili brojni stanovnici Sopja ali i okolnih naselja.

Prema riječima Načelnika općine Sopje, Josipa Granjaša, u planu je sanacija prilazne ceste do biciklističke staze i do uređene šetnice uz Dravu uz koju se redovito održavaju travnate površine a ove godine osigurano je i parkiralište za automobile.

Prošli vikend sopjansko izletište posjetilo je više od 1.000 gostiju. Svatko od njih našao je sebi zabavu i rekreaciju, većina uživajući u sunčanju i kupanju u Dravi a neki su i kampirali uz nezaobilazan roštilj.

Oni skloniji aktivnijem odmoru, na velikom pješčanom sprudu odmjerili su snage u odbojci na pijesku. Niti najmlađi posjetitelji nisu bili zakinuti jer nepregledan plićak i pješčani sprud i njima pružaju dovoljno izazova za nesmetanu i opuštenu zabavu.

U hladovini na obali postavljene su klupe i nadstrešnice gdje se može potražiti odmor od sunca i osvježenje u ugostiteljskom objektu. (km / Foto: R. Turkalj)

Ako i vi imate neku fotografiju sa sopjanske plaže, a želite ju podijeliti sa nama, pošaljite nam ju na mail: portal@radioslatina.hr

x

Check Also

PU VPŽ – Tijekom proteklog tjedna evidentirano 7 prometnih nesreća, 378 prekršaja, a uhićene su 2 osobe

Policijska uprava virovitičko-podravska oglasila se s priopćenjem u kojem je iznijela sažetak aktivnosti u prometu ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org