Home / DOGAĐANJA / Snježana Pačarić i dalje na čelu DND “Naša djeca” Slatina

Snježana Pačarić i dalje na čelu DND “Naša djeca” Slatina

Redovna izborna skupština DND 'Naša djeca' Slatina - skupnaU Hrvatskom domu u Slatini u petak, 4. ožujka Društvo „Naša djeca“ Slatina održalo je svoju redovnu izbornu skupštinu. Nakon formalnog dijela izbora radnih tijela Skupštine, izvješća o radu u prošloj 2015. godini u formi kratkih video prezentacija podnijeli su Dječji kutak „Veseli sat“ Novi Senkovac i Slatina, Dječji forum Mladost te Dječji forum Osmijeh. Također je iznesen i plan rada za 2016. godinu.

Upravo u tim kratkim video prilozima mogao se najbolje vidjeti silan trud volontera Društva, koji su gotovo svaki tjedan tijekom prošle 2015. godine odvajali svoje vrijeme i ulagali silan trud da bi najmlađima kreirali razna događanja, kreativne radionice, plesne priredbe i time im odrastanje učinili ljepšim, zabavnijim i zasigurno im usadili i stvorili uspomene koje će pamtiti cijeli život.

Nakon što je utvrđeno da je na Skupštini prisutan dovoljan broj članova pristupilo se glasanju za radna tijela Društva u novom mandatu. Skupština je glasanjem potvrdila novo/staro vodstvo Društva „Naša djeca“ Slatina.

Redovna izborna skupština DND 'Naša djeca' Slatina - 40Tako je za predsjednicu ponovno izabrana Snježana Pačarić, dopredsjednica je Sanja Bošnjak, a u Izvršni odbor izabrani su Ksenija Vujanović Juras, Božica Majhen, Snježana Dupan Lovrić, Denis Ostrošić i Renata Grahovac. Sanela Tot je ponovno izabrana na mjesto tajnice Društva.

Zamjenik gradonačelnika grada Slatine, Miroslav Venus u svom obraćanju, pohvalio je višegodišnji rad Društva te u ime Grada Slatine obećao podršku u radu na budućim projektima Društva kojih prema prikazanim planovima zaista ne manjka.

Predsjednica Društva, Snježana Pačarić, na kraju Skupštine, uz pomoć djece podijelila je zahvalnice zaslužnima za rad u prošloj godini a najmlađim posjetiteljima Skupštine podijeljeni su i mali slatki pokloni. (mk / Foto: M. Kokorić)

x

Check Also

Lidija Bačić razbudila Slatinu

Baš kao što smo i najavljivali otvorenje Slatinskog ljeta 2020. i koncert Lidije Bačić bili ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org