Home / NASLOVNICA / Slatinski hajdukovci povećali članstvo

Slatinski hajdukovci povećali članstvo

Jučer je u prostorima zgrade Centra nevladinih udruga svoju godišnju skupštinu održala udruga Društvo prijatelja Hajduka Slatina. Skupštinom je predsjedavao predsjednik udruge Robert Hodak koji je i podnio izvješće o radu udruge za proteklo razdoblje.

Iz njega smo doznali da su slatinski hajdukovci sudjelovali na humanitarnim sportskim susretima gdje su postizali zavidne rezultate, a i sami su organizirali razne humanitarne aktivnosti. Od prije 3 godine kada se društvo ponovno reaktiviralo broj članova je sa početnih 20 skočio na trenutnih 56.

Društvo je sve prošlogodišnje aktivnosti odradilo praktički sa samo 700 kuna dok ove godine planira potrošiti oko 1 000 kuna. Ovi entuzijasti – ljubitelji bijele boje, prihode imaju praktički samo od članarine. U planu za ovu godinu članovi imaju zajedničke organizirane odlaske na utakmice omiljenog kluba te organizaciju velikog malonogometnog turnira na kojem bi se okupila sva društva prijatelja Hajduka s područja cijele Slavonije i Baranje. Na skupštini je izabran i novi dopredsjednik. Tu dužnost obavljat će Tomislav Brnas. (dj / Foto: D. Jukić)


x

Check Also

Lidija Bačić razbudila Slatinu

Baš kao što smo i najavljivali otvorenje Slatinskog ljeta 2020. i koncert Lidije Bačić bili ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org