Home / NASLOVNICA / Skupština Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” – “Podravac” Sopje

Skupština Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” – “Podravac” Sopje

Skupština Udruge sportske rekreacije 'Sport za sve' - 'Podravac' Sopje - 7U subotu, 30. siječnja, u Mjesnom domu u Sopju, održana je redovna godišnja Skupština Udruge sportske rekreacije „Sport za sve“, „Podravac“ Sopje.

Okupljene su kratko pozdravili načelnik Općine Sopje, Josip Granjaš i brojni gosti iz drugih Udruga sa područja Virovitičko-podravske županije te Vladimir Findak, predsjednik Hrvatskog saveza sportske rekreacije i Vlatko Maček, tajnik Hrvatskog saveza sportske rekreacije.

Na Skupštini je predstavljeno i usvojeno izvješće o radu u 2015. godini, donesena je Odluka o visini članarine za 2016. godinu te Plan rada i financijski plan za 2016. godinu.

Glavna tema ovogodišnje Skupštine je odluka krovne organizacije kojom je domaćinstvo ovogodišnjeg hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu dodijeljeno Udruzi sportske rekreacije “Podravac” Sopje te će sukladno tome navedena udruga, a ujedno i općina Sopje biti domaćini 22. hrvatskog festivala SR koji će se održati u Sopju 09. srpnja 2016. godine, o čemu je govorio tajnik Udruge, Jozo Šantak.

Nakon službenog dijela Skupštine druženje je nastavljeno uz nastup mladih folkloraša KUD-a ”Podravac” i članova Udruge sportske rekreacije „Sport za sve“, „Podravac“ Sopje te premijerni nastup nove sopjanske glazbene grupe „Dravski valovi“. (mk / Foto: M. Kokorić)

x

Check Also

I. Hrvatska hrvačka liga – Slatinčani 3.

U subotu, 7. prosinca održano je natjecanje seniorskih ekipa. Svaku ekipu čine 10 hrvača raspoređenih ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org