Home / DOGAĐANJA / Škola za život u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina – 2. savjetnički posjet

Škola za život u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina – 2. savjetnički posjet

Kao jedan od procesa koji omogućava provedbu eksperimentalnog programa “Škola za život”, jesu i savjetnički posjeti članova radnih skupina predmetnih kurikuluma.
Tako su jučer u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina u sklopu 2. savjetničkog posjeta edukaciju pod nazivom Promjena paradigme poučavanja održali članovi radnih skupina predmetnih kurikuluma, Irena Pavlović, Gordana Košćec Bousfield, Ivan Mikolić i Dubravka Turčinović.
Goste je pozdravio ravnatelj škole Darko Špoljarić zaželjevši im dobrodošlicu. Edukaciji su prisustvovali nastavnici i stručni suradnici prijavljeni za provođenje eksperimentalnog programa, a edukacija se sastojala od općeg dijela i dvije radionice.
Gosti su se za trajanja edukacije osvrnuli na dosadašnje aktivnosti vezane uz provođenje kurikuluma, ali i ponudili neke nove smjernice vezane za provođenje programa. Članovi radne skupine pomogli su u razumijevanju profesionalnog razvoja, korištenju digitalnih alata i poticanju razvoja vlastitih kompetencija. Podijelivši s nastavnicima svoje ideje, iskustva i primjere dobre prakse spremno su odgovarali na pitanja i nedoumice.
U sklopu eksperimentalnog kurikuluma svi učenici upisani u prvi razred u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina dobili su besplatne udžbenike i tablete, a škola će biti opremljena suvremenim nastavnim sredstvima i pomagalima u vrijednosti 200.000 kn koji će omogućiti modernu nastavu i pripremiti učenike za izazove na tržištu rada.
(dj/Foto: Damir Jukić)

x

Check Also

Slatinski SDP obradovao najmlađe sugrađane

Prigodnom akcijom jučer je na Trgu svetog Josipa svojim najmlađim sugrađanima uskrsne  blagdane  uljepšao  Gradski ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org