DOGAĐANJANASLOVNICA

Skijaški klub Slatina nastavlja ulagati u infrastrukturu na skijalištu Tominac

Skijaški klub Slatina uz podršku Grada Slatine i sponzora nastavlja ulagati u infrastrukturu na skijalištu Tominac. Nakon prošlogodišnje nabavke ratraka koji je znatno produžio sezonu i podigao kvalitetu i uvjete za sve posjetitelje, pred završetkom je i garaža za taj, za svako skijalište izuzetno bitan stroj.

Tom prilikom Skijaški klub organizirao je druženje uz slavonski čobanac i janjetinu za sve koji su pomogli u ovom najnovijem ulaganju.

Na prethodno održanom sastanku u Gradskoj upravi na ovo okupljanje pozvan je i gradonačelnik Denis Ostrošić, koji se pozivu rado odazvao te se na terenu uvjerio u vrijedan rad svih članova kluba. Na sastanku su bili prisutni predsjednik SKI kluba Dražen Prebeg, počasni predsjednik Drago Zver, tjnik Domagoj Janković i blagajnik Vladimir Štimac. Na samom sastanku gradonačelnika su predstavnici skijaškog kluba upoznali sa aktualnim pripremama za nadolazeću sezonu.

Od planiranih aktivnost valja istaknuti kao najznačajnije planiranu investiciju u rasvjetna tijela na skijalištu što će brojnim posjetiteljima iz cijele Slavonije omogućiti dužu sezonu i skijanje u posebnom noćnom ambijentu kada su najčešće i temperature niže i pogodnije za skijanje.

Kao i uvijek, usprkos kvalitetnim pripremama, svima u skijaškom klubu kao i rekreativcima koji vole ovaj zimski sport ostaje tek nadati se da će zima biti bogata snijegom i sa dovoljno „minusa“ da bi mogli uživati. (mk / Foto: Marijo Kokorić i M. Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button