Home / DOGAĐANJA / Sastanak na temu dodjele potpora iz programa “Potpore događanjima”

Sastanak na temu dodjele potpora iz programa “Potpore događanjima”

Program 'Potpore događanjima 2015.' - 2Centar za poduzetništvo grada Slatine jučer je organizirao sastanak o javnom pozivu Hrvatske turističke zajednice za kandidiranje događanja za dodjelu potpore iz programa „Potpore događanjima“ u 2015. godini. Sastanku su prisustvovali predstavnici Udruge Dani Milka Kelemena, Zavičajnog muzeja, Pučkog otvorenog učilišta, Turističke zajednice i Grada Slatine.

Centar za poduzetništvo treba koordinirati aktivnosti na organizaciji različitih događanja na gradskom području do kraja godine, a koja se mogu nominirati na taj javni poziv.

Program 'Potpore događanjima 2015.' - 5Prema riječima ravnateljice Centra za poduzetništvo Danijele Maravić, zaključeno je da su od svih manifestacija koje se organiziraju u Slatini najznačajniji Međunarodni glazbeni festival Dani Milka Kelemena, Filmski festival FFAKS i Smotra folklora s dodatnim sadržajima. Cilj svih projekata mora biti privlačenje turista koji bi tijekom godina stvorili naviku dolaska na te manifestacije. Na slatinskom području svake godine organizira se daleko više različitih manifestacija, ali većina ne ispunjava pojedine uvjete postavljene u javnom pozivu.

Na sastanku su podijeljene aktivnosti po projektima koji će biti nominirani, definirani su sudionici pojedinih projektnih prijedloga i predloženi su nositelji projekata, a detalji će biti dogovoreni nakon formiranja inicijalnih projektnih prijedloga. U tim aktivnostima Centar za poduzetništvo pružit će konkretnu pomoć prijaviteljima, kako bi zajedničkim snagama unaprijedili turističku ponudu slatinskoga područja.

x

Check Also

Glazbena srijeda na Radio Slatini

Današnji dan donio je poprilično niske temperature, ali druženjem s našim slušateljima, a kasnije i ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org