DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

S dvije pobjede mladi rukometaši pobjegli sa začelja

 

I više nego odličan posao odradili su danas (12.3.) članovi U-15 selekcije RK Slatine. Pod svodom svoje domicilne dvorane SŠ Marka Marulića oni su u dvije utakmice 13. kola 1. HRL Regije 4 upisali dvije pobjede i sa ta 4 nova boda utekli sa začelja ljestvice.

U prvom susretu svladali su vršnjake iz Vinkovaca s visokih 11 golova prednosti (26:15). Strijelce su predvodili Antonio Straga 7 i Ante Lulić sa 6 golova, a vrlo dobar je na vratima bio Mateo Lukić.

Raspoloženi su mladi Slatinčani bili i protiv Županje, a ta je pobjeda bila još i vrjednija s obzirom da se radilo o protivniku koji je prije te utakmice bio bodovno poravnat sa Slatinom. Ovako, nakon slatke pobjede Slatine 20:13 ”fenjer” je završio u rukama mladih Županjaca. Tu je pak Lulić bio najefikasniji sa 7 golova, a jednog manje postigao je Straga. Toni Demeter zaustavio se na 4 gola.

Slatina je danas pod vodstvom mladog trenerskog dvojca Dragojević – Hankić došla do te dvije pobjede u slijedećem sastavu: Mateo Lukić, David Stipanić (1 gol), Matko Želežić (4), Leon Vajnhal (2), Luka Škafar, Luka Božić, Ivano Horvat (1), Toni Demeter (6), Neven Vuković (1), David Grbac (1), Ante Lulić (13), Petar Živković (4), Domagoj Vaška, Antonio Straga (13).

 

  1. HRL U15 Regija 4 – Skupina C

13.kolo

Slatina  – Spačva 26:15

Županja – Slatina 13:20

Viro – Županja 22:10

Spačva – Viro 18:21

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button