DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINE

Prvo izdanje Erasmus+ časopisa Osnovne škole Vladimira Nazora iz Nove Bukovice

Osnovna škola Vladimira Nazora iz Nove Bukovice u sklopu svojeg prvoga Erasmus+ projekta pod nazivom „Tradicionalne igre, zdrav razvoj djetinjstva“ tiskala je i objavila prvo izdanje časopisa koji je nastao kao rezultat četveromjesečnog rada učenika i učitelja škole s projektnim partnerima iz Rumunjske, Turske, Portugala i Španjolske.

Tiskani primjerak časopisa OŠ Vladimira Nazora poslala je kao promotivni materijal svim okolnim školama u Virovitičko-podravskoj županiji kao i županu Virovitičko-podravske županije Igoru Androviću i načelniku Općine Nova Bukovica Tomislavu Bračunu, te krovnoj agenciji za mobilnost i projekte u Hrvatskoj (AMPEU).

Podsjetimo, OŠ Vladimira Nazora iz Nove Bukovice, u kolovozu 2020. godine prošla je na natječaju za svoj prvi Erasmus+ projekt. Ovaj projekt ima namjenu učiteljima, stručnim suradnicima i učenicima ove škole omogućiti putovanja i edukaciju u partnerskim zemljama – Turskoj, Rumunjskoj, Španjolskoj i Portugalu. Projektna vrijednost ovog projekta iznosi 25.000 eura, što je za ovu malenu školu izuzetno veliki prihod. Cjelokupno zastupništvo nad projektom predstavlja ravnateljica Lareta Žubrinić, a koordinatorica projekta je pedagoginja Ruža Živković.

Časopis je dostupan u online izdanju koje možete pogledati OVDJE.
(mf/Izvor: OŠ V. Nazora N. Bukovica, Ruža Živković, pedagoginja)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button