Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Prvašići OŠ Eugena Kumičića posjetili Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina

Danas su Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina posjetila dva prva razreda OŠ Eugena Kumičića Slatina. Zbog sigurnosnih mjera djeca nisu ulazila u same prostore Knjižnice već su ih knjižničarke dočekale ispred ulaza u Knjižnicu i družile se sa njima.
U prvoj skupini došli su učenici 1.c razreda u pratnji svoje učiteljice Željke Novotni, a u drugoj učenici 1.a razreda u pratnji učiteljice Vere Menčik i osobne asistentice i učiteljice Monike Bošnjak.

– Pošto prvašići tek ulaze u svijet pisane riječi želja nam je da ih potaknemo na druženje s knjigom i Knjižnicom u kojoj mogu, kako budu odrastali,  nadograđivati svoje obrazovanje i što im potreba za informacijama bude veća da znaju da se mogu osloniti na fond  knjižnice. Djecu smo upoznali sa svim mogućnostima koje im knjižnica može pružiti.  Ona je mjesto susreta i razmjene informacija koja će koristiti u životu. Poticanje čitanja počinje od najranije dobi kao i ljubav prema knjizi, – rekla je v. d. ravnateljice Marija Cindrić te istaknula kako je Knjižnica svim učenicima prvih razreda OŠ Eugena Kumičića poklonila besplatno članstvo na godinu dana, a tijekom ovog susreta učenicima su podijeljene članske iskaznice.

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina isto tako poziva roditelje djece prvih razreda osnovnih škola iz Slatine, Čađavice, Nove Bukovice, Voćina, te ostalih područnih škola da slobodno dođu u Knjižnicu i uz popunjavanje pristupnice učlane besplatno svoje dijete kako bi im omogućili lakše školovanje.

Ovaj susret s učenicima prvih razreda organiziran je u sklopu dugogodišnje suradnje između OŠ Eugena Kumičića Slatina i Gradske knjižnice i čitaonice Slatina, uspostavljene na inicijativu školske knjižničarke Melite Schmitz.
(mf/Izvor: GKiČ Slatina)

  1. a razred
  1. c razred

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button