Home / DOGAĐANJA / Priključite se treninzima fitnesa

Priključite se treninzima fitnesa

Iz SŠ Marka Marulića stiže poziv svim zainteresiranim sportašima-rekreativcima da se odazovu pozivu na besplatne skupne treninge fitnesa, a koji će se odvijati na novim spravama instaliranim odmah pokraj ulaza u dvoranu srednje škole.

Svi zainteresirani građani mogu se javiti profesorima tjelesne i zdravstvene kulture Vladimiru Borbašu i Zlatku Šantiću. Treninzi će se odvijati 3 puta tjedno kad god to vremenske prilike dopuste, a broj sudionika je ograničen.

Inače, sprave za vanjsko vježbanje su postavljene u sklopu projekta FITNES NA OTVORENOM ZA SVE UZRASTE “Svi na POligon za Rekreaciju Tijela-SPORT” koji je na natječaju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za sufinanciranje Sportskih programa poticanje amaterskog sporta i rekreacije u 2015. godini dobila Srednja škola Marka Marulića Slatina.

Cjelokupni projekt je samostalno osmišljen i realiziran entuzijazmom nekolicine profesora Srednje škole Marka Marulića Slatina, a financiran je sa 47.290,00 kn od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i 11.822,50 kn iz proračuna Virovitičko-podravske županije. (dj / Foto: D. Jukić)

x

Check Also

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina privremeno zatvorena zbog preseljenja u svoje matične, obnovljene prostore

Zbog preseljenja u obnovljene prostore Gradska knjižnica i čitaonica Slatina se privremeno zatvara za korisnike. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org