NASLOVNICASPONZORIRANA OBJAVA

PP Orahovica: Natječaj za dodjelu studentskih stipendija 2022.

PP Orahovica d.o.o. raspisuje natječaj za dodjelu stipendija studentima:

  • 4 stipendije studentima iz područja agronomije, u iznosu od 1.500 kn mjesečno, uz obvezu zasnivanja radnog odnosa po završetku studija
  • 4 stipendije studentima ostalih studija, u iznosu od 800 kn mjesečno

Natječaj se otvara 5. listopada 2022., a prijave se šalju do zaključno 16. listopada 2022. Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici www.pporahovica.hr do 21. listopada 2022.

Pravo na Stipendiju PP Orahovice mogu ostvariti svi redoviti studenti, a kriteriji na temelju kojih se vrši odabir kandidata za dodjelu stipendije su:

  1. Opći uspjeh u prethodnoj godini školovanja / studija
  2. Upisana godina studija
  3. Nastavne i izvannastavne aktivnosti

Prijavi (Obrazac prijave kandidati mogu skinuti ovdje) treba priložiti:

  1. Uvjerenje o prebivalištu studenta
  2. Prijepis položenih ispita s ocjenama prethodne školske / akademske godine
  3. Uvjerenje fakulteta o upisu u akademsku godinu 2022./2023.
  4. Preslika potvrde o članstvu, osvojenim nagradama i priznanjima tijekom protekle školske / akademske godine (nastavne i izvannastavne aktivnosti)

Prijave s potrebnom dokumentacijom predaju se u natječajnom roku osobno u PP Orahovica, Stjepana Mlakara 5, 33515 Orahovica ili se šalju poštom na istu adresu, uz naznaku „Za stipendiju“.

Tročlano Povjerenstvo će razmotriti sve pristigle prijave te utvrditi popis kandidata temeljem dostavljene dokumentacije i utvrđenih kriterija. Dobitnici stipendija će sklopiti Ugovor o stipendiranju s PP Orahovicom. Prijavom na natječaj svi kandidati prihvaćaju navedene uvjete i kriterije te su suglasni da se njihovi podaci čuvaju i objave na rang listi sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR).

Orahovica, 05. listopada 2022. godine

(Sponzorirana objava)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button