DOGAĐANJANASLOVNICA

Potpisani ugovori za financiranje programa i projekata udruga

GRADONAČELNIK GRADA SLATINE, IVAN ROŠTAŠ, POTPISAO JE U MALOJ VIJEĆNICI GRADSKE UPRAVE UGOVORE O DODJELI FINANCIJSKIH SREDSTAVA IZ PRORAČUNA GRADA SLATINE ZA 2016. GODINU SA PREDSTAVNICIMA UDRUGA.

Grad Slatina je sukladno Zakonu o udruga i Uredbi o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge a temeljem odluke Grada Slatine raspisao natječaj za financiranje programa i projekata udruga koji će se financirati iz proračuna Grada za 2016. godinu. Natječaj je bio otvoren do 7. ožujka 2016. godine.

Programi i projekti 23 udruge koje su se prijavile na raspisani Natječaj ocjenjeni su pozitivno odnosno ocjenjeni su sa više od 50 bodova od mogućih 100 od strane Povjerenstva za ocjenu programa i projekata Udruga.

U petak, 6. svibnja, prema prijedlogu Povjerenstva o visini sredstava, gradonačelnik Grada Slatine, Ivan Roštaš, potpisao je u maloj vijećnici Gradske uprave Ugovore o dodjeli financijskih sredstava iz proračuna Grada Slatine za 2016. godinu sa predstavnicima Udruga čiji su programi ocjenjeni pozitivno sukladno uvjetima natječaja. (M. Kokorić / FOTO: R. Turkalj)


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org