Home / NASLOVNICA / Pomozimo Renati!

Pomozimo Renati!

TOVARNIK – Hrabra i vrijedna majka troje male djece, Renata Dragičević iz Tovarnika, prošle je godine teško oboljela od karcinoma dojke i trenutačno se liječi kemoterapijama te se bori s teškim životnim uvjetima u nedostatku materijalnih sredstava, zbog čega su organizirane humanitarne akcije.

Do nedavnog odlaska na bolovanje bila je jedina zaposlena u obitelji koju sačinjavaju još suprug i troje djece. Uza sve to je i izvanredno studirala.

Zbog visokih troškova liječenja Renatina obitelj teško ovo sve financijski podnosi. No Slavonci ponovno pokazuju veliko srce. Naime, Udruga Ante Starčević iz Tovarnika i Maraton klub Osijek uključili su se u pomoć Renati i to maratonom Osijek-Tovarnik simboličnog imena “Utrka za Renatu.”

U svrhu pomoći Renati i njezinoj obitelji organizirana je i humanitarna rukometna utakmica koja će biti odigrana u Iloku 23. siječnja.

Prikupljena sredstva pomoći će Renatinoj obitelji za potrebe djece, odlaske na terapije, kupnju preparata potrebnih za podizanje imuniteta.

Svi koji žele pomoći Renati Dragičević i njezinoj obitelji mogu joj se javiti na broj telefona 091-606 26 83 ili na adresi Ulice Marinka Marijanovića 23 u Tovarniku.

Za Udrugu dr. Ante Starčević – Tovarnik
Antun Ivanković, predsjednik

x

Check Also

U povodu Međunarodnog dana gastroshize zeleno pročelje Gradske uprave

Kako je i najavljeno, pročelje zgrade Gradske uprave večeras oko 21 sat obojano je zelenim ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org