Home / CRNA KRONIKA / Policiji predao 3 automatske puške i 3.000 komada streljiva
Foto: ilustracija

Policiji predao 3 automatske puške i 3.000 komada streljiva

Jučer, 7. rujna, u dopodnevnim satima, troje savjesnih građana sa područja Virovitice, obavijestilo je Policijsku postaju Virovitica i izrazilo želju za predajom nelegalnog oružja i to: tri automatske puške, jedan signalni pištolj, dva topnička streljiva call, 20 mm, te više od 3000 komada raznog streljiva.

Navedena nelegalna sredstva, preuzeo je djelatnik za protueksplozijsku zaštitu, te će ista biti pohranjena u skladište ubojne opreme Policijske uprave.

Apel prema građanima – vratite nelegalno oružje:

Na području PU virovitičko-podravske, u tijeku je akcija „Manje oružja – manje tragedija“, te se stoga pozivaju gađani, koji posjeduju bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili streljiva, da ga ne odbacuju, već da pozovu najbližu policijsku postaju, gdje će na njihovu kućnu adresu ili mjesto na kojemu se oružje nalazi, doći policijski službenik osposobljen za pirotehnička sredstva, koji će oružje i preuzeti.

Građani koji dragovoljno predaju nelegalno oružje, streljivo i druga minsko eksplozivna sredstva, neće snositi nikakve prekršajne i kaznene sankcije.

x

Check Also

Hrvatski branitelji uveličali proslavu blagdana Snježne Gospe u Bakiću

Snježna Gospa katolički je blagdan koji se slavi 5. kolovoza. Blagdan nosi ovaj naziv prema ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org