Home / NASLOVNICA / Pojačani nadzor prometa tijekom vikenda

Pojačani nadzor prometa tijekom vikenda

Policijski službenici i tijekom predstojećeg vikenda nastavljaju s pojačanim nadzorom prometa, s posebnim naglaskom na utvrđivanje i sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela, odnosno prekršaja koji su četiri najčešća ubojice u prometu i uzroci teškog stradavanja sudionika u prometnim nesrećama, ali i svih drugih prekršaja kojima sudionici u prometu ugrožavaju sigurnost u prometu.

Osim postupanja po ova četiri prekršaja policijski službenici Policijske postaje Orahovica danas, 6. prosinca od 11 do 19 sati vršiti će pojačani nadzor brzine kretanja vozila i vozača pod utjecajem alkohola, a u noći sa subote 7. na nedjelju 8. prosinca od 22 do 06 sati policijski službenici Policijske postaje Slatina će provesti akciju nadzora vozača pod utjecajem alkohola.

PU virovitičko-podravska

x

Check Also

Lovačka kuća Repić – turistička destinacija slatinskog kraja

Nakon obilaska pojedinih slatinskih gospodarstvenika u prosincu, gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić Novu je godinu ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org