Home / KULTURA / Počeo 13. glazbeni tjedan Osnovne glazbene škole Slatina

Počeo 13. glazbeni tjedan Osnovne glazbene škole Slatina

13. glazbeni tjedan Osnovne glazbene škole Slatina - 31U dvorani Hrvatskog doma sinoć je održan prvi koncert, od pet planiranih u sklopu 13. glazbenog tjedana Osnovne glazbene škole Slatina. Kao i svake godine, otvarajući manifestaciju, prisutne je na početku koncerta pozdravio ravnatelj škole Antonio Brzica, koji je rekao da će na koncertima u Glazbenom tjednu učenici škole pokazati što su ponajbolje naučili tijekom školske godine. Na ovom prvom koncertu nastupilo je 26 učenika. Korepetitor je bio Josip Jagušić.

Do petka, 13. svibnja u dvorani Hrvatskog doma ukupno će biti održano pet koncerata. Osim učenika škole, ravnatelj Brzica najavio je i goste koji će nastupiti u Slatini. Danas, 10. svibnja od 18.00 sati na programu je koncert učenika 1. – 4. razreda i nastup zbora. Nastupiti će i gosti iz Pakraca.

U srijedu, 11. svibnja publika će moći uživati u koncertu učenika PO Orahovica i Puhačkog orkestra a taj dan biti će održana i svečana dodjela priznanja i diploma s održanih natjecanja.

Četvrtak je rezerviran za koncert učenika od 1. – 6. razreda dok je zadnji dan, 13. svibnja u planu, ako vremenske prilike dopuste, od 9.00 – 12.00 sati nastava u gradskom parku a u 19.00 sati koncert gošće Ivane Miličić na violini, iz Glazbene škole „Franje Kuhača“ iz Osijeka. (mk / Foto: M. Kokorić)

x

Check Also

ŽUPA BLAŽENOG IVANA MERZA – U Slatini krizmano 20 djevojaka i 21 mladić

U župnoj crkvi blaženog Ivana Merza u Slatini na posebno svečanoj misi podijeljen je sakrament ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org