Home / DOGAĐANJA / Parkom 136. slatinske brigade odjekivali tonovi učenika glazbene škole

Parkom 136. slatinske brigade odjekivali tonovi učenika glazbene škole

Večerašnjim koncertom Ivane Miličić na violini, inače bivše učenice slatinske škole, a sada maturantice Glazbene škole Franje Kuhača iz Osijeka, završit će 13. Glazbeni tjedan u organizaciji Osnovne glazbene škole Slatina. Koncert u dvorani Hrvatskog doma počet će 19 sati, a zanimljivost današnjeg programa glazbenog tjedna je i ta što je u sklopu istog održana nastava učenika škole, i to na otvorenom prostoru, prostoru parka 136.slatinske brigade.

Nastavu na otvorenom  posjetili su učenici slatinskih osnovnih škola kako bi se upoznali s instrumentima, ali i s radom Osnovne glazbene škole Slatina, kako bi i oni jednog dana možda postali polaznici iste. Tako su učenicima predstavljeni žičani i  puhački instrumenti, harmonika, čak i klavir, a posebno mjesto u slatinskom parku, ono u paviljonu, imali su tamburaški i puhački orkestar škole.

Ravnatelj škole Antonio Brzica bio je zadovoljan odazivom građanstva na ovu manifestaciju koju je škola organizirala po prvi put u svojih 20 godina postojanja izrazivši želju da i u godinama ispred nas ona postane tradicionalna manifestacija.

Posebno se zahvalio ravnateljicama škola što su dovele djecu na ovo sljubljivanje zvuka mladih polaznika Osnovne glazbene škole Slatina, prirode i vremenskih prilika koje su zahvaljujući krasnom sunčanom vremenu itekako poslužile, te znatiželjnih osnovnoškolaca koji su s oduševljenjem popratili ovaj u Slatini još neviđeni događaj. (dj / Foto-video: M. Kokorić)

x

Check Also

U Čađavici povodom Dana općine otvoren Dom udruga

Svi na istom mjestu, svi pod istim krovom. U Čađavici je danas povodom Dana općine ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org