Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Ove nedjelje,9.lipnja,u središnjem slatinskom parku 2.SAF

Ove nedjelje,9.lipnja,u središnjem slatinskom parku 2.SAF

S obzirom na najavljene povoljne vremenske uvjete tijekom predstojećeg vikenda, Turistička zajednica Grada Slatine odredila je kao novi i konačni datum  2. SAF- Street Art Fest-a,a održati će se ove nedjelje 9. lipnja u parku 136.slatinske brigade iliti središnjem slatinskom parku.

Program će se umjesto ranije najavljena dva dana, održati samo u nedjelju, započinje u 11 i potrajati će do 21 sati.

Biti će tu puno zanimljivih nastupa i točaka… Za glazbu će biti zadužen tijekom cijelog trajanja festivala DJ Saša, biti će odigrana predstava „Najbolja mačka na svijetu“ (Diagonals Cross Section), nastupiti će i band Grey Accent, zainteresirani će se moći okušati u radionicama glume, cirkuskih vještina,  hodanja po slackline-u i likovnoj radionici, a biti će tu i oslikavanje lica (face painting).

Cirkuska skupina „Cirkultura“ predstavit će se svojom predstavom u večernjim satima uz fire show!

Stiže i Magic Leon sa svojim mađioničarskim nastupom, kao i redovni gosti iz kazališne družine Šareni svijet te sudionici dječjih festivala s mini koncertom.

Magic Leon će posjetiteljima pripremiti i tzv. close up program te druženje i fotografiranje s fanovima.

Turistička zajednica Grada Slatine 2. SAF – Street Art Fest organizira uz potporu Grada Slatine. Dođite i ludo se zabavite.

(tks/Foto:TZ Grada)

x

Check Also

Mirku Rončeviću novi mandat predsjednika LAG-a Marinianis

Na redovnoj Izbornoj Skupštini LAG-a Marinianis za predsjednika ponovno izabran načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org