NASLOVNICAOPĆINE

Općina Čađavica nastavlja sa zapošljavanjem žena kroz projekt “Zaželi 2 – Općina Čađavica”

Načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević danas je s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava projekta koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020., ”Zaželi-program zapošljavanja žena-Faza II”. 
 
Svrha ugovora je dodjela bespovratnih sredstava korisniku, odnosno Općini Čađavica u svrhu provedbe projekta ”Zaželi 2 – Općina Čađavica”. Ukupna vrijednost projekta iznosi 917.350,00 kuna. Razdoblje provedbe projekta ”Zaželi 2 – Općina Čađavica” započinje s datumom zadnjeg potpisa te traje 13 mjeseci. Partneri u projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica i Centar za socijalnu skrb Slatina. 
 
Podsjetimo, Općina Čađavica je krajem 2020. godine uspješno privela kraju projekt ”Zaželi – Općina Čađavica” kroz koji je u vremenu od dvije godine bilo zaposleno 12 žena, jedan voditelj projekta i jedan koordinator projektnih aktivnosti, a istim je obuhvaćeno 72 starih i nemoćnih osoba s područja općine Čađavica, kao krajnjih korisnika. (df, mf / Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button