DOGAĐANJANASLOVNICA

Četvrta grupa polaznika “diplomirala”, upisi i dalje u tijeku

Dodijeljene Potvrde o održivoj upotrebi pesticida - 12U dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Slatini u srijedu, 23. ožujka dodijeljene su Potvrde o održivoj upotrebi pesticida polaznicima edukativnog programa Održiva upotreba pesticida. Osim toga, nekim polaznicima dodijeljena su i Uvjerenje o osposobljenosti za rukovatelja motornom pilom.

Edukacija je to koju je provelo Pučko otvoreno učilište Slatina kroz program usavršavanja “Mala škola poljoprivrede” te uz financijsku pomoć Virovitičko-podravske županije koja je sa 100 kuna sufinancirala svakog polaznika odnosno sa ukupno oko 20.000 kuna.

Uvjerenja je polaznicima uručila ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac.

Ranije tijekom istog dana Potvrde su dodijeljene i u prostoru Općine Voćin za polaznike osposobljavanja sa tog područja. Potvrde su uručili načelnik Općine Voćin, Predrag Filić i ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac. Spomenimo da je uz sufinanciranje Virovitičko-podravske županije sa već spomenutih 100 kuna po polazniku i sama Općina Voćin podržala svakog polaznika sa dodatnih 100 kuna, pa su time troškovi osposobljavanja svedeni na minimum.

Na kraju, ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac istaknula je dobru suradnju Pučkog otvorenog učilišta i Virovitičko-podravske županije: – „Iza sebe imamo preko 2000 zadovoljnih polaznika koji su u sklopu Male poljoprivredne škole sufinancirani od strane Virovitičko-podravske županije. U proteklih nekoliko godina POU Slatina provodi preko 15 obrazovnih programa za poljoprivrednike po cijeloj županiji.“

Prijave za program usavršavanja su i dalje u tijeku a više informacija možete potražiti na web stranici POU Slatina www.pou-slatina.hr ili na broj telefona 033-551-371. (mk / Foto: M. Kokorić)


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org