Home / NASLOVNICA / Održana svečana promocija 30 stručnih prvostupnika VŠMTI u Virovitici

Održana svečana promocija 30 stručnih prvostupnika VŠMTI u Virovitici

Promocija u VŠMTI Virovitica - 5U svečanoj dvorani “Viro” Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 18. prosinca održana je svečana promocija stručnih prvostupnika ekonomije, smjerova Informatički menadžment, Menadžment ruralnog turizma i Poduzetništvo usluga. Ukupno je promovirano 30 prvostupnika ekonomije.

Svečanosti promocije nazočili su, između ostalih saborski zastupnik Josip Đakić, predsjednik Upravnog vijeća Visoke škole i saborski zastupnik Tomislav Žagar, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, zamjenik gradonačelnika Virovitice Ivan Sić, načelnik Općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler…

U sklopu svečanosti promocije dodijeljeno je Priznanje za promicanje međunarodnog ugleda Visoke škole Virovitica Ivi Ribić i Barbari Domović te Dekanova nagrada Dominiku Suku.

Promocija u VŠMTI Virovitica - 6Od ove godine, zahvaljujući trudu Visoke škole, ali i Virovitičko-podravske županije, studentima na Visokoj školi Virovitica omogućen je nastavak studiranja na diplomskoj razini, odnosno na 4. i 5. godini kroz izvođenje specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta, smjerovi: Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća. Također, podnesena je aplikacija za izgradnju Studentskog doma, koji će se financirati iz Strukturnih fondova EU. Time će biti osigurana bolja dostupnost usluga obrazovnih ustanova za veći broj studenata kako iz naše, tako i iz susjednih županija te će ujedno biti završena priča studentskog kampusa u Virovitici.

Župan Tomislav Tolušić između ostalog je istaknuo:

U prvom redu želim uputiti čestitke svim našim diplomantima koji se zahvaljujući svom trudu, trudu njihovih roditelja, trudu zaposlenika Visoke škole, od danas mogu pohvaliti titulom akademski obrazovanog građanina. Iznimno smo ponosni na to što je naša županija jedno od mjesta u RH gdje se obrazuju mladi, a nadam se u budućnosti i vrhunski stručnjaci – rekao je župan Tolušić.

 

x

Check Also

Slatinski vatrogasci obogatili inventar sustavom za punjenje izolacijskih aparata

Nastavno na nedavno zajedničko ulaganje Grada Slatine i slatinskih vatrogasaca u modernizaciju slatinske Javne vatrogasne ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org