Home / DOGAĐANJA / Održana Skupština udruge Vinogradara i vinara “Slatinsko vinogorje”

Održana Skupština udruge Vinogradara i vinara “Slatinsko vinogorje”

Skupština udruge Vinogradara i vinara Slatinsko vinogorje - 1U četvrtak, 3. ožujka, u restoranu čije je ime „Stari podrum“ ovaj puta bilo zaista “prigodno” održana je godišnja izvještajna Skupština udruge Vinogradara i vinara „Slatinsko vinogorje“.

Predsjednica Udruge Tihana Bišćan u svom izvješću istaknula je aktivnosti poput Izložbe vina slatinskog vinogorja, koja je održana u organizaciji Turističke zajednice grada Slatine i na kojoj su sudjelovali članovi udruge, te prvu proslavu Martinja, koja je održana također uz pomoć Turističke zajednice grada Slatine i Grada Slatine. Spomenula je i stručne radionice koje su za članove udruge organizirane od strane Savjetodavne službe.

Tajnik udruge, Krunoslav Šarabok podnio je financijsko izvješće o radu Udruge u protekloj godini.

Skupština udruge Vinogradara i vinara Slatinsko vinogorje - 15Na Skupštini su prihvaćena sva izvješća za prošlu godinu te plan rada za 2016. godinu. Među brojnim gostima Skupštini su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika grada Slatine, Milan Janković i direktorica Turističke zajednice grada Slatine Helena Hegediš koji su pohvalili rad udruge u 2015. godini te poželjeli dobru „vinsku“ 2016. godinu i puno uspjeha u radu Udruge.

U neformalnom dijelu Skupštine, Blaženka Mozer, viši stručni savjetnik u Savjetodavnoj službi i enolog, zajedno sa Ivanom Nemet, enologom u PP Orahovica, kušale su donesena vina članova i na kraju sastanka savjetovale, komentirale i ocijenile vina. (mk / Foto: M. Kokorić)

x

Check Also

Lidija Bačić razbudila Slatinu

Baš kao što smo i najavljivali otvorenje Slatinskog ljeta 2020. i koncert Lidije Bačić bili ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org