Home / NASLOVNICA / Održana redovna godišnja Skupština DVD-a Kozice

Održana redovna godišnja Skupština DVD-a Kozice

U subotu, 30. siječnja, u Mjesnom domu u Kozicama održana je redovna godišnja Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kozice.

Na Skupštini je izneseno i usvojeno izvješće o radu u 2015. godini te su usvojeni Plan rada i financijski plan za 2016. godinu. Također su dodijeljena uvjerenja o osposobljavanju članovima DVD-a Kozice koji su sudjelovali na specijalnostima koje je organizirale Vatrogasna zajednica VPŽ i Vatrogasna zajednica grada Slatine.

Uvjerenja za specijalističku obuku udijelio je Stjepan Venus, zapovjednik Vatrogasne zajednice VPŽ, a dobili su ih: Mihael Fonko, Drago Kiš, Robert Filković, Marko Medved i Ivan Medved, a uvjerenja za usavršavanje u simulatoru plamenih udara dobili su Drago Kiš i Robert Filković.

Uvjerenja za osposobljavanje za zvanje vatrogasac prve klase udijelio je Kruno Fabijanac, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine, a dobili su ih: Marko Medved i Robert Filković.

Na kraju Skupštine Kruno Fabijanac u ime Vatrogasne zajednice grada Slatine uručio DVD-u Kozice pumpu za vodu koja je nabavljena sa drugom opremom namijenjenom za pomoć DVD-ima.

Sjednici su također prisustvovali brojni gosti među kojima i pročelnik Ureda gradonačelnika grada Slatine Radenko Pavić koji je čestitao na uspješnom dosadašnjem radu DVD-a te istaknuo da je lijepo vidjeti sve veći broj mladih članova DVD-a.

x

Check Also

„Slatinski vremeplov“ – Nagradni kviz znanja 3. srpnja

Turistička zajednica Grada Slatine u suradnji sa Zavičajnim muzejom Slatina pokrenula je 19. svibnja ove ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org