DOGAĐANJANASLOVNICA

Održana radionica za udruge s područja grada Slatine i VPŽ

U sklopu programske suradnje Centra za civilne inicijative i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz Program regionalnog razvoja civilnoga društva za 2018. godinu. danas (27. ožujka) u Slatini je organizirana radionica „Od ideje do projekta“ – razrada projektne ideje i ispunjavanje obrazaca natječaja.

Cilj ove radionice bio je educirati predstavnike udruga s područja Grada Slatine i Virovitičko-podravske županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se upućuju domaćim donatorima, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave, državna tijela, ali i privatne zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH…

Tijekom radionice obuhvaćena je struktura standardnog projektnog prijedloga i struktura obrasca proračuna. Isto tako voditeljica radionice, stručna suradnica Centra za civilne inicijative Nikolina Turčinović Dupor, konkretnim je primjerima sudionika radionice predstavila pojedine elemente zadane dokumentacije.
Ova besplatna radionica prvenstveno je bila namijenjena polaznicima koji nemaju ili imaju malo iskustva u pisanju projektnih prijedloga.(mf/Foto:Damir Jukić)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button