Home / DOGAĐANJA / Održana promocija knjige Jelene Kastaneti – (Moj) Dnevniče

Održana promocija knjige Jelene Kastaneti – (Moj) Dnevniče

Potkrovlje Zavičajnog muzeja Slatina bilo je pretijesno za sve one koji su jučer željeli prisustvovati promociji knjige naše Slatinčanke Jelene Kastaneti, koje je počelo u 18 sati i 59 minuta. Zašto baš tada? Odgovor potražite u knjizi.

Nakon zbirke pjesama “Bez povratka” te velikog broja kratkih priča, stigao je i njezin prvi roman – (Moj) Dnevniče pod okriljem izdavačke kuće CeKaPe.

O knjizi i autorici govorila je profesorica hrvatskog jezika i književnost Sanja Mrzljak Jovanić, koja je u uvodu rekla:

“Sve ovo što ćete čuti na ovom predstavljanju je sve ono što i čini ovu knjigu, Jelenin duh, optimizam, vedrina i sve ono što mi pretpostavljamo da znači pojam ljubav doznat ćete upravo kroz ovu knjigu. Tko je Jelena Kastaneti? To je neobičan spoj emotivne duše, fizičke spremnosti u opet neuobičajenom sportu za djevojke, hrvanju i dizanju utega. Sve to postoji u Jeleni Kastaneti, vječno optimističnoj i vječno zaljubljenoj, vječno s ciljevima i snovima koje ispunjava, vječno s iskrenim emocijama koje prenosi na čitatelja, putem nestvarne, a opet toliko stvarne radnje …”

Jelena je čitala odlomke iz svog romana, a nakon predstavljanja svima koji su bili zainteresirani knjigu je i potpisala uz posvetu.

Ako niste mogli biti na ovoj promociji i osobno iz ruku autorice kupiti knjigu, možete ju naručiti na web stranici izdavača, CeKaPe-a. Osim toga, može se pronaći i u knjižarama.

Promocija knjige održana je u organizaciji Turističkog ureda TZ Slatina i uz podršku Gradskog savjeta mladih čiji članovi su pomogli prilikom prodaje knjiga.

(mk / Foto: Marijo Kokorić)

x

Check Also

Valentinovski turnir uzeli Anja i Antonio, i Manuela i Renato

Jučer je u Gornjem  Miholjcu na automatskoj streljani u mjesnom domu održan Valentinovski turnir zračnom ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org