DOGAĐANJANASLOVNICA

Održan prvi Kviz općeg znanja slatinskih osnovnoškolaca

U srijedu, 28. ožujka 2018. na inicijativu Dječjeg gradskog vijeća Grada Slatine, a u cilju zbližavanja učenika dvije slatinske osnovne škole, organiziran je i održan Kviz općeg znanja slatinskih osnovnoškolaca.

Lijep odaziv uz pokazano zavidno opće znanje slatinskih osnovnoškolaca, zajedništvo, strpljivost, tolerancija, pristojnost i pažnja bile su značajke ovog dvosatnog druženja i korisnog provođenja slobodnog vremena djece.

Iz Društva „Naša djeca“ Slatina zahvaljuju natjecateljima na sudjelovanju, Karlu Lokneru i Klubu urbane kulture na pripremi kviza i pomoći Noe Fazekaša, Anđele Vašiček, Julijane Pavlešić i Igora Brkića. Nisu zaboravili zahvaliti se i Pučkom otvorenom učilištu i ravnateljici Danijeli Fabric Fabijanac na omogućavanju održavanja Kviza u prekrasnoj Art dvorani Pučkog otvorenog učilišta i svakako slatinskim osnovnim školama na pomoći i koordinaciji kao i ravnateljici Kseniji Vujanović – Juras i psihologinji Agati Bočkai na dolasku i podršci.

Predsjednica DND Slatina Snježana Pačarić najavila je da je ovo tek prva „runda“ ovog kviza, te da oko krajem travnja slijedi nastavak. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button