Home / NASLOVNICA / Od nove godine MNK Slatina ima i mladu momčad

Od nove godine MNK Slatina ima i mladu momčad

MNK SLATINA I DALJE JE U POTRAZI ZA SPONZORIMA KOJI SU VOLJNI SPONZORIRATI KLUB I TIME REKLAMIRATI SEBE ILI SVOJU FIRMU REKLAMOM NA DRESOVIMA ILI PUTEM KLUPSKE FACEBOOK STRANICE.

Trener MNK Slatina, Saša Matijević okupio je u petak, 15. siječnja, igrače nakon zimske stanke i malonogometnih turnira, kako bi se što bolje pripremili za današnju utakmicu kupa i nastavak sezone u 1. ŽMNL VPŽ.

Od ove godine MNK Slatina dobio je još jedan termin u dvorani srednje škole Marka Marulića, pa su pozvali i najtalentiranije mlade igrače iz srednjih škola koji gravitiraju Slatini i koji su u mogućnosti dolaziti svaki tjedan na treninge, da se priključe MNK Slatini i počnu sa treniranjem futsala.

Tako će prva momčad i mlada momčad imati petkom zajedničke treninge, na kojima će brusiti formu i svoje futsal vještine pod budnim okom trenera Saše Matijevića i pomoćnog trenera Nikole Miščevića. Kroz dogledno vrijeme sigurno će i netko od tih mladića ubrzo konkurirati za prvu momčad MNK Slatine.

Iz kluba se zahvaljuju svima koji su se odazvali pozivu, te se učlanili u klub i time pomogli u našem radu, svaka pomoć nam je dobro došla. Članarina prilikom učlanjenja iznosi 100 kn, a za uzvrat dobijete polo majicu sa grbom i natpisom MNK Slatine, člansku iskaznicu, te pravo glasa u izglasavanju bitnih odluka, sudjelovanje na raznim druženjima i domjencima i druge razne pogodnosti. Za učlanjenje javiti se u inbox FB stranice kluba klikom ovdje ili nekome od članova kluba osobno.

Na kraju naglašavaju da su i dalje u potrazi za sponzorima koji su voljni sponzorirati klub i time reklamirati sebe ili svoju firmu reklamom na dresovima ili putem klupske facebook stranice. (mk) (FB MNK Slatina)

x

Check Also

U povodu Međunarodnog dana gastroshize zeleno pročelje Gradske uprave

Kako je i najavljeno, pročelje zgrade Gradske uprave večeras oko 21 sat obojano je zelenim ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org