Home / NASLOVNICA / Obitelj Gladović iz Donjeg Bazija pomaže najpotrebitijima

Obitelj Gladović iz Donjeg Bazija pomaže najpotrebitijima

Obitelj Gladović iz Donjeg Bazija odlučila je donirati 60 kg graha najpotrebitijima na području općine Čađavica uzgojenog na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu. U razgovoru s načelnikom Općine Čađavica Mirkom Rončevićem, utvrdili su da su to upravo krajnji korisnici projekta „Zaželi-Općina Čađavica“.

Unutar projekta nalazi se 72 krajnja korisnika o kojima se svakodnevno brine 12 zaposlenih žena s područja općine. Sam projekt “Zaželi-Općina Čađavica” financiran je kroz bespovratna sredstava iz Europskog socijalnog fonda i u provedbi je od 6. srpnja 2018. godine.
Donirani grah će biti podijeljen u sljedećih nekoliko dana zajedno s mjesečnim paketima higijenskih potrepština koji su financirani sredstvima unutar projekta.

– Obitelj Gladović je već nekoliko puta do sada sudjelovala u pomaganju onim obiteljima s područja općine koje su težeg zdravstvenog i materijalnog stanja i to zasigurno nije zadnji put da su se odlučili pomoći, – rekao je voditelj projekta Igor Čiček koji se zahvalio g. Josipu Gladoviću u ime svih korisnika projekta kojima će ova donacija zasigurno pomoći.
(mf, Općina Čađavica)

x

Check Also

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina objavila prijave za upis novih polaznika

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina objavila je prijave za upis u predškolske programe i prve ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org