Home / DOGAĐANJA / Obavijest o organizaciji rada Dječjeg vrtića Zeko od 11. svibnja

Obavijest o organizaciji rada Dječjeg vrtića Zeko od 11. svibnja

Dječji vrtić Zeko u Slatini uputio je obavijest korisnicima usluga da se od ponedjeljka 11. svibnja ove godine u Dječjem vrtiću Zeko organizira odgojno – obrazovni rad uz propisane uvjete koje je objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo za prvih 14 dana od početka rada.

Detaljne upute mogu se pronaći na web stranici https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020.pdf.

Stoga se mole roditelji polaznika vrtića koji su se u Anketi izjasnili da imaju potrebu za uslugama vrtića od ponedjeljka 11. svibnja, da dobro prouče navedene upute HZJZ, te ih se strogo pridržavaju.

Isto tako mole se roditelji polaznika vrtića koji su se u Anketi izjasnili da imaju potrebu dovoditi dijete u navedenom periodu, da kontaktiraju vrtić danas 7. i sutra 8. svibnja u vremenu od 8 do 17 sati na kontakt broj telefona 033/300–206, zbog organizacije i informacija vezanih uz donošenje ruksaka s opremom te potpisivanja Izjave o pridržavanju uputa propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. (mf)

IZJAVA – RODITELJI – COVID 19

 

 

x

Check Also

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina objavila prijave za upis novih polaznika

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina objavila je prijave za upis u predškolske programe i prve ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org