Home / NASLOVNICA / Nives Celzijus predstavila novi spot za pjesmu “Lutrija”

Nives Celzijus predstavila novi spot za pjesmu “Lutrija”

Uvijek interesantna Nives Celzijus danas je svojim obožavateljima predstavila novu pjesmu ‘Lutrija’, u kojoj ne manjka provokacija, po kojima je pjevačica poznata.

‘Lutriju’ je komentirala riječima:

“Da se ne lažemo, svima nam je odavno jasno kako je naša pjevačka scena najveći sajam taštine koji postoji. Baš zato odlučila sam slušati isključivo mišljenje moje publike prilikom odabira novih pjesama. ‘Karanfilima’ sam osvojila cijelu regiju, publika ih je odlično prihvatila i ne moram biti baš prepametna da znam kako je logičan slijed upravo ‘Lutrija’, vesela i zabavna pjesma duhovitog teksta koja vas ponese da zaplešete već na prvo slušanje”.

Niti na snimanju spota nije bilo monotono:

“Uživala sam na snimanju kod prijatelja Leonarda Topića u konobi Didov san i ne pamtim kad sam se u životu toliko iskreno smijala. Glumci su bili fantastični. Znam da mnogi mediji od mene očekuju opet neku erotsku aluziju ili provokaciju, ali ‘Lutrija’ naprosto nije takva pjesma. Imam zgodnog klinca u spotu, jako je seksi, maneken Ivan Karin, ali i on je od mene, po scenariju, dobio ‘pedalu’. Kad vidite te nasmijane dedeke i bakice kako se vesele, plešu i piju, tko bi im mogao odoljeti” zaključila je Nives.

Autori ‘Lutrije’ su  Denis Dumančić i Fayo, a ova pjesma zapravo je nastavak na odlično prihvaćene ‘Karanfile’.

x

Check Also

Mladi hrvači i hrvačice Hrvačkog kluba Slatina zlatni i srebrni u Sarajevu

U nedjelju 15. rujna mladi hrvači i hrvačice Hrvačkog kluba Slatina nastupili su na memorijalnom ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org