Home / DOGAĐANJA / Niti kiša nije mogla zaustaviti još jedno sjajno izdanje Lakestocka

Niti kiša nije mogla zaustaviti još jedno sjajno izdanje Lakestocka

U subotu je  na Javorici održan još jedan Lakestock. I ovogodišnje izdanje najpopularnijeg slatinskog festivala alternativne glazbe bilo je na razini svih dosadašnjih. Zasluge za to idu mladim kuk-ovcima odnosno članovima Kluba urbane kulture  koji su se junački potrudili da ovaj događaj podignu na jednu zavidnu razinu, ali i izvođačima, koji su se od 20  sati pa sve do duboko u mračnu slatinsku alternativnu  noć  redali na pozornici ispod brane slatinske akumulacije. Zvuke roka, bluza, death  power metala, crossovera, punka i svih ostalih porodičnih veza reskih rifova električnih gitara dobro zagrijanim toplinom velike logorske vatre, ali i pozitivnim vibracijama stotinjak, a možda i dvjesto mladih okupljenih duša, nije mogla ohladiti, a niti otjerati kući blaga kiša koja se nekoliko sati poslije ponoći spustila na ovu živopisnu slatinsku lokaciju. Pozornicom Lakestocka tako su carevali osječki Pullover, brutalni tercet slatinskog Inkognita, bjelovarski Petar Punk, pa opet slatinski bend The Muddy breakdown. Na svoje su došli i ljubitelji elektronske i house glazbe, a tu su pak glavnu riječ vodili DJ Domi i  DJ Bole.

Klub urbane kulture osim sjajnih bendova  ponudio je okupljenima i nekoliko štandova sa, valja naglasiti, biranom hranom i pićem (Konflikt show, Valens), ali i što je najvažnije, i veliku, i na žalost rijetku prigodu, da u dobrom društvu barem na jednu noć uživaju u iskonskoj atmosferi ovog pravog malog neiskvarenog i nadasve tematikom potpuno drukčijeg festivala.

Tako je  ova manifestacija ”etoLjeta” u organizaciji Turističke zajednice i Grada u potpunosti ispunila očekivanja zahvaljujući KuK-ovcima i njihovim vrijednim volonterima. (dj / Foto: R. Turkalj i D. Jukić)

 

 

x

Check Also

Devetnicom sv. Josipu započela proslava stotog rođendana Župe sv. Josipa

U srijedu 16. siječnja započela je velika devetnica – Devet srijeda sv. Josipu i završit ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org