Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Slatine za 2017. godinu

Natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Slatine za 2017. godinu

Grad Slatina je objavio Natječaj za financiranje programa i projekata udruga sredstvima proračuna Grada Slatine za 2017. godinu.  Natječaj je objavljen u skladu s Uredbom Vlade Republike Hrvatske o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge te Pravilnikom o financiranju i ugovaranju programa i projekata udruga sredstvima proračuna Grada Slatine.

Rok za predaju projektnih prijedloga sukladno uvjetima Natječaja je 17. veljače 2017. godine.

Objavljeni su sljedeći natječaji:

  1. Natječaj za financiranje programa i projekata udruga branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata za 2017. godinu.
  2. Natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja socijalne skrbi i zdravstvene zaštite za 2017.godinu.
  3. Natječaj za financiranje programa i projekata udruga u kulturi za 2017.godinu.
  4. Natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja tehničke kulture  za 2017.godinu.
  5. Natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz ostalih društvenih djelatnosti  za 2017.godinu.

 

VAŽNO!

Grad Slatina poziva udruge da sukladno članku 36. Pravilnika o financiranju  i ugovaranju programa i projekata udruga sredstvima proračuna Grada Slatine te članka 4. potpisanog ugovora o dodijeli financijskih sredstava u 2016. godini, dostave Gradu Slatini završno opisno i financijsko izvješće  o realizaciji projekata za 2016. godinu  na propisanim obrascima, zajedno sa popratnom dokumentacijom o namjenskom korištenju sredstava najkasnije do 31. siječnja 2017. godine kako bi  ostvarili pravo na financiranje u 2017. godini!

(www.slatina.hr)

x

Check Also

Slatinski vatrogasci obogatili inventar sustavom za punjenje izolacijskih aparata

Nastavno na nedavno zajedničko ulaganje Grada Slatine i slatinskih vatrogasaca u modernizaciju slatinske Javne vatrogasne ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org