Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Akcija „Hodanjem do zdravlja“

25. listopada 2014. # 09:30 - 12:00

Kako bi promovirali zdrav način života, te hodanje kao zdrave navike i provođenje slobodnog vremena na svježem zraku, Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo organiziraju
u Slatini, u subotu, 25. listopada 2014. godine, akciju pod nazivom: „Hodanjem do zdravlja“.

Start i cilj će biti u Parku 136.slatinske brigade, u 9:30 sati, a pozvani su svi građani naše županije. Grad Slatina, Virovitičko-podravska županija i Turistička zajednica grada Slatine, uključili su se također u ovaj projekt kako bi svojim sudjelovanjem informirali i senzibilizirali građane naše županije i grada Slatine, svih dobnih skupina o pozitivnim aspektima tjelesne aktivnosti.

Želja je uključiti se ovim projektom u jedan globalni internacionalni projekt -The Walk of the World, i u budućnosti ostvariti suradnju s već aktivnim zemljama sudionicama istog. U Nizozemskoj već godinama egzistira projekt 4-dnevnog hodanja (30, 40, 50 km) uz pomoć Crvenog križa, medicinske službe i brojnih drugih volontera. Projekt je prepoznat kao izuzetno zanimljiv i popraćen brojnim sponzorima (sportska oprema, suplementacija prehrane, itd.).

Hodanje je najmanje skupa i široko pristupačna tjelesna aktivnost. Jedino što si moramo stvarno priuštiti za hodanje je vrijeme.

Organizatori stoga pozivaju sve one koji žele učiniti nešto pozitivno i zdravo za sebe, svih dobnih skupina, članove udruga, klubova, rekreativce, sportaše, ali i one koji se nisu nikada bavili nekom fizičkom aktivnošću da dođu u subotu i da hodanjem dođemo do zdravijeg sutra.

Direktorica Turističkog ureda
Helena Hegediš, prof.

Detalji

Datum:
25. listopada 2014.
Vrijeme:
09:30 - 12:00
Događaj Category:
Web stranica:
https://www.radioslatina.hr/portal/sport1/sudjelujte-u-subotu-25-listopada-u-akciji-hodanjem-do-zdravlja/

Organizator

Turistička zajednica grada Slatine
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Park 136. slatinske brigade
Slatina, Pogledaj na Google maps-u
Back to top button