Home / NASLOVNICA / Načelnik Mirko Rončević o proslavi Dana općine Čađavica

Načelnik Mirko Rončević o proslavi Dana općine Čađavica

U prigodi blagdana sv. Petra, zaštitnika Župe Čađavica, sutra počinje program obilježavanja Dana općine Čađavica.

U 17:00 sati u mjesnom domu Šaševo bit će održan pozivni turnir u streljaštvu zajednice udruga Hvidre Virovitičko-podravske županije i udruga općine Čađavica.

U isto vrijeme održat će se i memorijalna utrka „Dragan Bezuk – Vabec“ od Mokrog brda do Čađavice. Program se nastavlja u subotu, 27. lipnja, Kupom općine Čađavica u lovu ribe udicom na plovak na Vodinki kod mosta u 9,00 sati. U isto vrijeme započet će s radom likovna kolonija, a u poslijepodnevnim satima na programu je 2. smotra folklora u organizaciji KUD-a „Podravina“ Čađavica pod nazivom „Petrovo je i žito se zlati, skupa ćemo zapjevati“ te sveta misa u župnoj crkvi.

U nedjelju se održava 8. međužupanijska smotra hladnokrvnih konja i zaprega na nogometnom igralištu, defile motorista Moto-kluba „Zvijeri“ i njihovih gostiju i prijateljska nogometna utakmica. Na dan blagdana, u ponedjeljak, u 11 sati bit će služena svečana sveta misa u župnoj crkvi u Čađavici, a uslijedit će otvorenje mosta Zvonimirovac – Suha Mlaka, Street race na aerodromu u Čađavici, polaganje vijenca na spomen obilježju poginulih hrvatskih branitelja na mjesnom groblju te svečana sjednica Općinskog vijeća Čađavica.

Povodom proslave dana Općine Čađavica i najavljenih programa razgovarali smo sa načelnikom općine, Mirkom Ronečevićem.

x

Check Also

Grad Slatina otvorio novu telefonsku liniju za prijavu komunalnih problema

Grad Slatina potpisao je Ugovor o posebnim tarifama s tvrtkom Skynet Telekomunikacije d.o.o. o uspostavi ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org