Home / NASLOVNICA / Na Božićnoj priredbi poklone dobila sva djeca iz Općine Čađavica mlađa od 4. razreda osnovne škole

Na Božićnoj priredbi poklone dobila sva djeca iz Općine Čađavica mlađa od 4. razreda osnovne škole

Osnovna škola Davorin Trstenjak Čađavica u suradnji s Općinom Čađavica danas je upriličila Božićnu priredbu na kojoj su uz učenike matične škole nastupili i učenici područnih škola iz Sopja, Noskovaca i Čađavačkog Luga.

Učenici i učitelji i ove su se godine potrudili pripremiti zanimljivu i veselu božićnu priredbu koja je pjesmom i plesom obradovala prije svega roditelje i rodbinu učenika škole okupljene u velikoj dvorani mjesnog doma u Čađavici.

U sklopu programa stigao je i Djed Božićnjak, koji je poklonima obradovao svu djecu s područja Općine do četvrtog razreda osnovne škole, a sve zahvaljujući Općini Čađavica i načelniku Mirku Rončeviću koji su osigurali sredstva za kupnju ovogodišnjih darova.

– Božićno-novogodišnji blagdani i vrijeme darivanja uvijek su prigoda da dodatno razveselimo djecu o kojoj i inače brinemo tijekom cijele godine. Općina je tu da pomaže OŠ Davorin Trstenjak u njezinom radu i potrebama učenika. Uz sve ono osnovno u kontinuitetu radimo na poboljšanju uvjeta za dobrobit sve djece i njihovo sretno i bezbrižno odrastanje, tako da smo ove godine odradili PŠ Noskovci, krenuli smo s izgradnjom vrtića, uređenjem vanjskih igrališta, a tako ćemo nastaviti i nagodinu, – istaknuo je načelnik Rončević.

Osim učenika, učitelja i brojnih mještana te načelnika Rončevića, na priredbi su bili predsjednik čađavačkog Općinskog vijeća Josip Piskać, zamjenik načelnika Općine Sopje Željko Janečić i ravnateljica OŠ Davorin Trstenjak Ksenija Žunec.

U sklopu priredbe održana je i sada već tradicionalna prodajna izložba radova članova Učeničke zadruge Čađavičke lipe, koji će prikupljena sredstva od prodaje božićnih ukrasa upotrijebiti za kupovinu materijala za daljnji rad učeničke zadruge.
(Mihaela Feldi/Foto: Robert Turkalj)

x

Check Also

U povodu Međunarodnog dana gastroshize zeleno pročelje Gradske uprave

Kako je i najavljeno, pročelje zgrade Gradske uprave večeras oko 21 sat obojano je zelenim ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org