NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Mucalovo kazalište stiže u Slatinu sa predstavama “Festival životinjskog carstva” i “Slon Bon ton”

Mucalovo lutkarsko kazalište Studio Suncokret stiže u ponedjeljak, 12. ožujka, u Slatinu sa svoje dvije predstave. Prva predstava „Slon Bon ton“ u 10 h namijenjena je vrtićkoj dobi pa je i termin rezerviran za polaznike slatinskih vrtića Zeko i Suncokret.

Priča je to namijenjena djeci, o Slonu koji nije znao ništa o bon tonu. Vragolasti Majmun i brižna Žirafa upoznaju ga s osnovnim pojmovima lijepog ponašanja: pozdravljanje, ”tri čarobne riječi” (izvoli, hvala, molim), ponašanje za stolom, u trgovačkom centru uz blagajnicu Gicu, na rođendanu kod Mede, u stanu Slona itd. Ovaj edukativni lutkarski mjuzikl uz Mucalove vesele songove te brojne scenske efekte ima za cilj podučiti djecu lijepom ponašanju. Ovaj lutkarski mjuzikl traje 30 minuta.

Druga predstava odnosno lutkarski mjuzikl naziva “Festival životinjskog carstva“ bit će prikazana u dva termina, u 11,30 i u 17 sati. Prvi termin također je rezerviran ovoga puta za školarce, a onaj drugi u 17 sati namijenjen je svima koji žele doći pogledati ovu veselu predstavu.

Priča predstave je opet prilagođena djeci, a govori o vječnoj temi borbe dobra i zla. Naime, rukovodeći se poslovicom „Tko pjeva zlo ne misli“ životinje su odlučile organizirati prvi festival životinjskog carstva. Svatko je na tom festivalu htio pobijediti, što je i normalno, samo što su to neki htjeli na pošten način radom i usavršavanjem (pčelica i mrav), a drugi prijevarom i podvalama (lija i vuk). Na festivalu sudjeluju još: miš, pas, kokoš, jaje, guska, koza, praščići, slavuj i cvrčak. Odgovor na pitanje kojim putem ići kroz život: podmetanjima i prijevarama ili radom i poštenjem krije se i u Mucalovom nezaboravnom završnom songu mjuzikla.

Cijena ulaznice je 20 kuna. (tks)


Festival životinjskog carstva

Opis:
Priča je to prilagođena djeci o vječnoj temi borbe dobra i zla. Naime, rukovodeći se poslovicom „Tko pjeva zlo ne misli“ životinje su odlučile organizirati prvi festival životinjskog carstva. Svatko je na tom festivalu htio pobjediti, što je i normalno, samo što su to neki htjeli na pošten način radom i usavršavanjem (pčelica i mrav), a drugi prijevarom i podvalama (lija i vuk). Na festivalu sudjeluju još: miš, pas, kokoš, jaje, guska, koza, praščići, slavuj i cvrčak. Odgovor na pitanje kojim putem ići kroz život: podmetanjima i prijevarama ili radom i poštenjem krije se i u Mucalovom nezaboravnom završnom songu mjuzikla.

Trajanje:                                                          
Trajanje lutkarskog mjuzikla je 33 minute.


Slon Bon ton

Opis:
Priča je to namjenjena djeci, o Slonu koji nije znao ništa o bon tonu. Vragolasti Majmun i brižna Žirafa upoznaju ga sa osnovnim pojmovima lijepog ponašanja: pozdravljanje, ”tri čarobne riječi” (izvoli, hvala, molim), ponašanje za stolom, u trgovačkom centru uz blagajnicu Gicu, na rođendanu kod Mede, u stanu Slona itd. Ovaj edukativni lutkarski mjuzikl uz Mucalove vesele songove te brojne scenske efekte ima za cilj podučiti djecu lijepom ponašanju.

Trajanje:
Trajanje lutkarskog mjuzikla je 30 minuta.

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button