Home / DOGAĐANJA / Memorijalnom utrkom započelo obilježavanje Dana općine Čađavica

Memorijalnom utrkom započelo obilježavanje Dana općine Čađavica

Pozivnim turnirom u streljaštvu Zajednice udruga Hvidre Virovitičko-podravske županije i udruga općine Čađavica u Šaševu i memorijalnom utrkom “Dragan Bezuk – Vabec” od Mokrog brda do Čađavice, jučer je započelo obilježavanje Dana općine Čađavica i blagdana sv Petra, zaštitnika Župe Čađavica.

Danas je na programu Kup općine Čađavica u lovu ribe udicom na plovak i likovna kolonija, a u poslijepodnevnim satima na programu je 2. smotra folklora u organizaciji KUD-a „Podravina“ pod nazivom „Petrovo je i žito se zlati, skupa ćemo zapjevati“ te sveta misa u župnoj crkvi.

Sutra se održava 8. međužupanijska smotra hladnokrvnih konja i zaprega na nogometnom igralištu, defile motorista Moto-kluba „Zvijeri“ i njihovih gostiju i prijateljska nogometna utakmica.

Na dan blagdana, u ponedjeljak, u 11 sati bit će služena svečana sveta misa u župnoj crkvi u Čađavici, a uslijedit će otvorenje mosta Zvonimirovac – Suha Mlaka, Street race na aerodromu u Čađavici, polaganje vijenca na spomen obilježje poginulih hrvatskih branitelja na mjesnom groblju te svečana sjednica Općinskog vijeća Čađavica.

x

Check Also

Grad Slatina otvorio novu telefonsku liniju za prijavu komunalnih problema

Grad Slatina potpisao je Ugovor o posebnim tarifama s tvrtkom Skynet Telekomunikacije d.o.o. o uspostavi ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org