Home / NASLOVNICA / Mars napada i Šumarija otvaraju 2. malonogometni turnir ”Staroškolsko”

Mars napada i Šumarija otvaraju 2. malonogometni turnir ”Staroškolsko”

Jučer je u Caffe baru Prijašin ll održano izvlačenje skupina za 2. malonogometni turnir ” Staroškolsko ” koji organizira Malonogometni klub Slatina.

Turnir se održava povodom Dana grada Slatine, a prve utakmice započet će već sutra. Na ovogodišnje izdanje turnira koji će se igrati na legendarnom ”staroškolskom” iliti betonskom RK Slatine ponad crkve Svetog Josipa prijavilo se 10 momčadi. Naslov brani Mars napada koji je ujedno postavljen za nositelja skupine A dok su lanjski finalisti momčad Tonera, sada s novim imenom (CB Barcode Last baj baj), prije ždrijebanja postavljeni za nositelje skupine B.

Finalni dan turnira koji će se održati u subotu u svome programu nosi i spektakularnu revijalnu utakmicu u kojoj će se sastati članovi MNK Slatine i jedni od ponajboljih hrvatskih futsal majstora koji dolaze iz prvoligaškog MNK Osijek Kelme-a.

Najveću brigu organizatorima donose nestabilne vremenske (ne)prilike, pa ukoliko dođe do kakvih promjena već utanačenog rasporeda koji će se moći pronaći na facebook stranici MNK Slatine, ali i Radio Slatine, sve možebitne promjene termina odigravanja utakmica biti će na vrijeme javljene predstavnicima ekipa.

Mi vam za sada donosimo sutrašnji raspored utakmica pa ukoliko ne bude padala kiša svakako dođite u što većem broju popratiti čak 5 utakmica skupine A. (D. Jukić)

2. Malonogometni turnir ”Staroškolsko”

Skupina A

  1. Mars napada
  2. Šumarija Slatina
  3. Policijska postaja Slatina
  4. NK Voćin
  5. HDSSB

Skupina B

  1. CB Barcode Last baj baj
  2. Hrvači l
  3. Deve Prijašin ll
  4. Hrvači ll
  5. Enigma CB Ar

Utorak 18.08.

17:30 Mars napada – Šumarija Slatina
18:10 PP Slatina – NK Voćin
18:50 Mars napada – HDSSB
19:30 Šumarija Slatina – PP Slatina
20:10 HDSSB – NK Voćin

x

Check Also

STOTI ROĐENDAN KINOPRIKAZIVAČKE DJELATNOSTI – 100 godina kinematografije u Slatini: Od drvenih stolica do udobnih fotelja

Filmovi su se prikazivali vikendom. U početku su to bili nijemi filmovi koje je na ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org