Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Manifestacija “Jesen i dani kruha” održat će se u četvrtak, 6. listopada

Manifestacija “Jesen i dani kruha” održat će se u četvrtak, 6. listopada

U organizaciji Grada Slatine, Savjetodavne službe Slatina i Turističke zajednice grada Slatine, u četvrtak, 6.listopada 2016. održat će se manifestacija „Jesen i dani kruha“. Manifestacija će se održati u Parku 136.slatinske brigade s početkom u 10:00 sati, dok će se posveta kruha održati u crkvi sv. Josipa u 11:00 sati.

Na sajmu će sudjelovati školske zadruge, odnosno zadruga Zalathnuk iz OŠ Eugena Kumičića, zadruga Sekvoja iz OŠ Josipa Kozarca, zadruge Srednje škole Marka Marulića i Srednje obrtničke škole, sve iz Slatine. Iz Nove Bukovice predstavit će se školska zadruga OŠ Vladimira Nazora „Bukvica“.

Pekarske proizvode, kolače i razne ukrasne predmete izložit će učenici i nastavnici iz slatinskih osnovnih škola Eugen Kumičić i Josip Kozarac, na čijem će se štandu moći kupiti slastice europskih zemalja, te polaznici DV Suncokret i Društva Naša Djeca Slatina.

Uz njih će svoje jabuke, sokove od jabuka kao i ostale jabučne prerađevine, med, gljive, tikve, pleteni asortiman izložiti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, te kestenjar koji će peći kestenje.

Prigodni program povodom slavljenja kruha svagdašnjeg, izvest će polaznici slatinskih dječjih vrtića i učenici osnovnih škola i Osnovne glazbene škole.

Ovom prilikom pozivamo Vas da posjetite ovu manifestaciju, i uživate zajedno s nama u plodovima jeseni.

x

Check Also

U Čađavici povodom Dana općine otvoren Dom udruga

Svi na istom mjestu, svi pod istim krovom. U Čađavici je danas povodom Dana općine ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org