Home / DOGAĐANJA / Malonogometni turnir povodom 24. obljetnice ustrojstva 136. brigade HV

Malonogometni turnir povodom 24. obljetnice ustrojstva 136. brigade HV

Malonogometni turnir povodom 24. obljetnice 136. slatinske brigade - 4Zadnji događaj u sklopu ovogodišnjeg obilježavanja 24. obljetnice ustrojstva 136. brigade Hrvatske vojske Slatina bio je malonogometni turnir koji je danas, 31. listopada, odigran u dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina.

Na turniru su sudjelovale 4 ekipe a iako rezultat ovom prilikom nije bio najvažniji spomenimo da je prvo mjesto osvojila ekipa HVIDR-e Slatina koja je u finalu bila bolja od Veterana NK Slatine rezultatom 3 – 1. U utakmici za treće mjesto ekipa Stanje šoka rezultatom 2 – 0 pobijedila je ekipu sastavljenu od studenata VŠMTI iz Virovitice.

Svaka ekipa dobila je pehar koje su im uručili prodekan za nastavu Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, Oliver Jukić, ravnatelj SŠ Marka Marulića Darko Špoljarić, direktor Komrada d.o.o. Miran Janečić i Mato Bubaš, predsjednik HVIDR-e Slatina.

Na kraju turnira Mato Bubaš, predsjednik slatinske HVIDR-e, koja je ujedno i organizator ovog sportskog događaja, zahvalio se svim sudionicima i izrazio vjeru da će ovo okupljanje postati tradicionalno te da će se u budućim izdanjima turnira povećati broj ekipa koje će sudjelovati. (km / Foto: M. Kokorić)

x

Check Also

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina privremeno zatvorena zbog preseljenja u svoje matične, obnovljene prostore

Zbog preseljenja u obnovljene prostore Gradska knjižnica i čitaonica Slatina se privremeno zatvara za korisnike. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org