NASLOVNICASPORTZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR

Lovorike Starom podrumu, nemoguć scenarij ispisao Fifi

Zahuktava se situacija na slatinskom turniru. Palo je i prvo veliko iznenađenje, a svjedočili smo i nevjerojatnom preokretu kojeg su kreirali članovi Fifija i cvjetnog društva.

Kod veterana Noja united nije imala nikakvih problema protiv Nove Šarovke, a nešto malo više morali su se potruditi veterani Virovitice da bi upisali bodove kontra Jure&Jure.

Kod seniora finu su lekciju višestrukim finalistima turnira momčadi Mars napada očitali mladi i ambiciozni članovi Starog podruma. Da se tu kuha nešto veliko dalo se naslutiti još u prvom poluvremenu kada je u nekoliko navrata vratar Marsa Radonjić vrhunski reagirao, a njegovi suigrači nikako nisu mogli pronaći pravi balans u igri. Još kada je na samom početku drugog dijela majstorski iz nemoguće situacije potegao Jozić iznenadivši loše postavljenog Radonjića situacija nije bila nimalo ružičasta za velike favorite u ovom susretu. Mars se i dalje patio s igrom, a sve bolji Stari podrum ”njuši krv” te na koncu još jednom ugriza nakon krasne solo akcije Mikića koji se s lakoćom oslobađa svog čuvara Ostojića te iz okreta poentira pokraj nemoćnog vratara Marsa. Uzalud su napadali Marsovci, a s još jednim golom Mario Jozić Okej promeće se u naj igrača ove prve velike iznenađujuće utakmice.

Gusto, ali i sadržajno bilo je u ogledu GO Peula i Ljuman Tomija i prijatelja. Horvat je na samom početku doveo Peulu u vodstvo, no već u 6.minuti Vincetić vraća rezultat na početno stanje, a bez obzira na dobru igru i jednih i drugih mreže se, pomalo iznenađujuće, više nisu tresle do kraja.

Dobru igru imaju Bodini prijatelji no Tehničar se odbio predati te je bez obzira na tehničku inferiornost dugo bio u utakmici i u šansi da možda i napravi još jedno veliko iznenađenje turnira. Ipak, do sredine drugog dijela stvari počinju sjedati na svoje mjesto i Virovitičani ipak lome otpor Radovanovića i ostatka društva iz Cabune.

Iako za ovu utakmicu lišeno usluga strijelca Podmanickog i vratara Nikšića Fifi i cvjetno društvo očekivalo je vjerojatno lagan posao protiv RS Metala. Još kad je Klješčik ubrzo doveo svoju momčad u vodstvo svi su pomislili da će tako i biti. No RS Metali prvo brzo izjednačavaju, a zatim gledamo obostranu uspavanku i tako sve do pet minuta prije kraja kada započinje nevjerojatna rezultatska predstava. Cvjetno društvo tada prima gol, a nakon što u 28.minuti za RS svoj drugi gol postiže Bušetinčan činilo se da tu nema povratka uspavanoj flori. Ipak u istoj minuti Klješčik donosi tračak nade svojoj momčadi. Ostalo je još nekih 40 sekundi do isteka vremena, a definitivni junak večeri Stjepan Klješčik i treći put buši vratara RS-a za veliki preokret Fifija i novo izjednačenje. Tada vrijeme kao da je stalo, posebice za konsternirane članove RS-a, a Fifi ni već uknjiženi bod nije smatrao dostatnim pa kreće na sve ili ništa. I bilo je sve. Mužar pogađa, Metalci se međusobno gledaju, ništa im nije jasno kao ni nikom u publici, a sirena označava kraj i započinje veliko slavlje Fifija i cvjetnog društva.

Grdnih su problema protiv Rušana imali članovi mikleuškog All in-a. Vodio je Napredak 2:1 sve do 18.minute kada jedan od brojnih udaraca sveprisutnog Stanića konačno pronalazi put do mreže. Dvije minute kasnije tek što je prvi put ušao u igru na asistenciju Stanića poentira Pejić, a nedugo zatim ponovno je strijelac Stanić i tu se činilo da je utakmica riješena u korist All in-a. No Napredak smanjuje preko Jozića i stišće u potrazi za izjednačenjem. Svega je bilo u tim posljednjim minutama. I jedni i drugi imali su u tim trenucima svoje šanse, no jednu takvu rutinirano je pospremio Pranjić i All in ipak upisuje očekivanu pobjedu. (D. Jukić / Foto: M. Kokorić)


Rezultati:

 • U-12:
  • ŠN Slatina l – Prijatelji Ćeralije 3:0,
 • U-14:
  • NK Voćin – Papizza Domovina.net 2:1,
 • kadeti:
  • Čistko – NK Virovitica 2:4,
  • Rile mont – FS M.F. Đavo tapu 0:9,
  • CB Bolero Grafiti Becker – Sve za malo akcije CB Bolero 4:0,
 • veterani:
  • CB Pinta Noja united – NK Nova Šarovka 7:0
   (Vujić 2, Babac, Kovač, Smodiš, Jukić 2),
  • NK Virovitica – Cb Jura&Jura 4:1
   (Viljevac 2, Tkalčec, Zalović/Hetrih),
 • seniori:
  • Prijašin Mars napada – Restoran Stari podrum 0:3
   (Jozić 2, Mikić),
  • Građevinski obrt Peula – Ljuman Tomi i prijatelji 1:1 (3:4)
   (Horvat/Vincetić),
  • Bodini prijatelji – NK Tehničar Cabuna 5:2
   (Župan, Pšihistal, Komar 2, Babec/Radovanović 2),
  • Fifi i cvjetno društvo CB Ferrari – RS Metali 4:3
   (Klješčik 3, Mužar/Bušetinčan 2, Topić),
  • CB All in – Napredak Rušani 5:3
   (Stanić 2, Jančić, Pejić, Pranjić/Jugović, Božić, Jozić)

Fotografije uskoro!

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org